Advies bij een inboedelverzekering nodig?

 

Advies over een inboedelverzekering nodig?

Bent u op zoek naar een adviseur om u te helpen bij het uitkiezen van een geschikte inboedelverzekering? Wij helpen u graag verder. Een inboedelverzekering is bedoeld om uw inboedel te verzekeren in het geval van schade als gevolg van brand of een storm. Uw spullen zijn namelijk niet verzekerd wanneer uw huis beschadigd raakt. Ook vergoedt een inboedelverzekering schade bij een inbraak. Uw inboedel bestaat uit al uw spullen in en rondom uw woning die verhuisd kunnen worden. Behoefte aan advies over een inboedelverzekering? Belt u dan naar 06 150 760 88!
 

Onafhankelijk advies bij het kiezen van een inboedelverzekering

Confinced verstrekt onafhankelijk advies over een inboedelverzekering. Onze onafhankelijke positie stelt ons in staat diverse inboedelverzekeringen met elkaar te vergelijken. Omdat we verder nergens aan gebonden zijn kunnen u zo advies op maat geven, zodat u een inboedelverzekering kunt kiezen die het beste bij u past bij uw persoonlijke situatie. Op deze wijze kunt u makkelijk op de verzekering besparen!
 

Wie zijn wij?

Confinced adviseert over hypotheken en diverse verzekeringen, waaronder de inboedelverzekering. Het bijzondere aan onze manier van adviseren is dat het advies in beginsel geheel vrijblijvend is. U betaalt namelijk pas als u ook echt op basis van ons advies een inboedelverzekering afsluit. Ook betaalt u bij ons verder geen abonnementskosten. Confinced is flexibel en kan indien gewenst bij u thuis langskomen om u te adviseren. Dat geldt ook voor de avonduren.

 

Neem contact met ons op!

Wilt u dat wij u adviseren bij het kiezen van de juiste inboedelverzekering? Neem dan gelijk contact met ons op om een afspraak in te plannen! U kunt on telefonisch bereiken door te bellen naar 06 150 760 88.

Address
Schermerhornstraat 154
8015 AC Zwolle
Phone
06 15 07 60 88
Email
jwienen@confinced.nl
Get Directions

Maandag t/m Vrijdag op aanvraag

Contact opnemen