Wilt u een huis kopen in Zwolle?

 

Een huis kopen in Zwolle?

Wilt u graag een huis kopen in Zwolle of de omgeving daarvan en bent u daarvoor op zoek naar hypotheek advies? Confinced kan u van onafhankelijk en deskundig advies voorzien. Wanneer u besluit een huis te kopen in Zwolle of omgeving wilt u natuurlijk graag weten welke mogelijkheden uw financiële situatie toelaat. Wij kunnen uw situatie in kaart brengen en u van hypotheek advies voorzien, zodat u weet waar u aan toe bent bij het huis kopen in Zwolle. Een woning kopen is altijd een grote stap en een verantwoorde beheersing van uw financiën is daarom zeer gewenst. Bij Confinced krijgt u daarom hypotheek advies dat ziet op zowel uw huidige als uw toekomst situatie. Heeft u ook hypotheek advies nodig omdat u een huis gaat kopen in Zwolle? Neem dan gerust contact op om een afspraak in te plannen.
 

Hypotheek advies bij een huis kopen in Zwolle

Een hypotheek afsluiten doet u, net zoals een huis kopen in Zwolle, niet zomaar. Het is een stap waar u doorgaans voor een langere tijd aan verbonden zult blijven. Deskundig hypotheek advies is daarom zeer gewenst en zelfs onmisbaar te noemen. Om uw situatie goed in kaart te brengen maken we gebruik van professionele planning software, zodat we u een helder beeld kunnen verschaffen van uw financiën. Op basis daarvan kunnen we u vervolgens van hypotheek advies voorzien. Confinced erkent het belang van dit hypotheek advies en biedt u daarom vrijblijvend advies aan. Dat betekent dat u ons slechts voor het advies betaalt wanneer u daadwerkelijk een hypotheek afsluit om een huis te kopen in Zwolle of omgeving.

 

Waarom kiezen voor Confinced

Als u interesse heeft in een huis kopen in Zwolle of omgeving en u daarvoor een hypotheek adviseur zoekt, kiest u met Confinced voor een winnaar van de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2015’. Als onafhankelijk financieel advies kantoor fungeren wij als tussenschakel en adviseren wij particulieren op het gebied van hypotheken, maar ook verzekeringen, kredieten en vermogensvorming. Kiezen voor Confinced betekent verder:

 

  • Scherpe prijzen;
  • Vrijheid: pas betalen als u daadwerkelijk een hypotheek afsluit;
  • Wij komen bij u thuis langs voor hypotheek advies. Dat kan zowel overdag als ’s avonds;
  • Keurmerk: wij zijn in bezit van het SEH keurmerk;

 

Neem gerust eens contact op!

Gaat u binnenkort een huis kopen in Zwolle en zoekt u daarom naar hypotheek advies? Bel dan naar 06 150 760 88, of vul het contactformulier in om een afspraak in te plannen met Confinced, uw hypotheek adviseur!

Address
Schermerhornstraat 154
8015 AC Zwolle
Phone
06 15 07 60 88
Email
jwienen@confinced.nl
Get Directions

Maandag t/m Vrijdag op aanvraag

Contact opnemen