Hypotheekadvies

Een hypotheek is een financieel product dat goed moet passen bij uw financiële situatie. Bij het afsluiten van een hypotheek maakt u in een korte periode beslissingen waarmee u zich voor jaren bindt. Dat maakt een deskundig en een onafhankelijk hypotheekadvies onmisbaar. In een persoonlijk gesprek geven wij u volledig en duidelijk weer wat het beste bij uw woon- en financiële leefsituatie past. Wij kijken verder dan alleen de hypotheek. Ook inventariseren wij uw persoonlijke situatie, toekomstplannen en wensen. Dit doen wij met professionele planningssoftware. Dit geeft u een heldere prognose op lange termijn. Dus geen nare financiële verrassingen achteraf en meer zekerheid!

Waarom Confinced?

Beste Hypotheekkantoor

Wij zijn drie keer winnaar van de Independer hypotheekprijs ‘Beste kantoor 2012, 2013 en 2015 in de regio IJsselland. De kwaliteit is gemeten aan de hand van reviews van klantenervaringen en objectieve beoordelingen van het hypotheekadvies traject dat wij geven. Op basis van deze beoordelingen die  kregen wij gemiddeld een 9.

Scherpe prijs

Niet alleen is ons hypotheekadviesgesprek goed en beoordeeld met het eindcijfer 9. Ook is onze scherpe prijs goed. Bij de bemiddeling van een hypotheek betaald u €1950. Doordat wij een Onafhankelijk Hypotheekadviseur zijn kunnen wij verschillende hypotheekrentes en looptijden met elkaar vergelijken. Dit betekent dat u altijd de beste hypotheekrente kunt afsluiten. Dit kan u tot duizenden euro's besparen en lagere hypotheeklasten dan wanneer u dit zelf zou doen. Daarnaast helpen wij u gratis bij het invullen van de jaarlijkse belastingaangifte. 

Keurmerk

SEH is het keurmerk dat u de zekerheid geeft dat u zaken doet met een ervaren en deskundig financieel hypotheekadviseur. Een SEH erkende hypotheekadviseur biedt u inzicht in uw financiele situatie, is op de hoogte van alle wettelijke eisen die gesteld worden en wordt jaarlijks bijgeschoold zodat hij op de hoogte is van de nieuwe ontwikkelingen. Zo bent u verzekerd van een gedegen financieel hypotheekadvies.

Vrijheid

Bij ons heeft u de vrijheid om te gaan en staan waar u wilt. Bij ons is niet alleen het eerste hypotheekadviesgesprek vrijblijvend en gratis maar ook al de gesprekken die daarop volgen. Wij geloven erin dat u pas betaalt wanneer u heeft wat u wilt. Daarom betaalt u bij ons pas wanneer daadwerkelijk de hypotheek doorgaat. Wij komen graag bij u thuis of ontmoeten u graag op ons kantoor aan u de keuze..

Maak een afspraak