Op zoek naar een hypotheekadviseur in Zwolle?

 

Heeft u een hypotheekadviseur in Zwolle of omgeving nodig? Maak dan kennis met Confinced. Wij zijn een onafhankelijk financieel advies kantoor gevestigd in Zwolle en specialiseren ons in het adviseren van particulieren omtrent hypotheken, verzekeringen, kredieten en vermogensvorming. Als u graag een nieuwe woning wilt kopen of om een andere reden een hypotheek wilt afsluiten kunnen wij u als hypotheekadviseur te Zwolle van deskundig en onafhankelijk advies voorzien. Doordat we een onafhankelijk hypotheekadviseur te Zwolle zijn kunnen we de hypotheekrentes van verschillende banken met elkaar vergelijken, zodat we u de voordeligste hypotheek kunnen adviseren. Ook kijken we naar uw persoonlijke financiële situatie, zodat u een duidelijk beeld heeft van uw huidige en toekomstige situatie. Is een hypotheekadviseur te Zwolle wat u nu nodig heeft? Bel dan eens om een afspraak in te plannen!

 

Een helder beeld van uw situatie met een hypotheekadviseur te Zwolle

 

Confinced zet professionele planning software in om inzicht te verkrijgen in uw financiën. Als hypotheekadviseur te Zwolle helpen we u bij het beantwoorden van allerlei vragen om u de beste hypotheek voor uw situatie te kunnen adviseren. Hoeveel bent u in staat te lenen en hoeveel wilt u lenen? Welke hypotheek is het meest geschikt voor u? Hoe zit het met de rente en met het aflossen? Door zowel naar uw huidige als toekomstige situatie te kijken kunnen we u een hypotheek adviseren waar u vertrouwd mee bent. Wel zo prettig, aangezien het afsluiten van een hypotheek altijd een flinke stap is. Als u ons inschakelt als hypotheekadviseur te Zwolle betaalt u ons enkel voor onze diensten als u ook echt overgaat tot het afsluiten van een hypotheek. No cue, no pay!

Hoe gaan we te werk? We beginnen met een kennismakingsgesprek. Daarin bespreken we uw wensen, leggen we het een en ander uit en maken we duidelijk hoe we als hypotheekadviseur te Zwolle u optimaal van dienst kunnen zijn. Vervolgens beginnen we met het echte werk. Door te kijken naar uw financiële situatie stellen we vast welk bedrag u dient te lenen. Daarop gaan we kijken naar de mogelijkheden op het gebied van hypotheken. Nadat we die mogelijkheden hebben bekeken en de meest voordelige keuze gemaakt hebben kunnen we overgaan tot het doen van de aanvraag. Deze verzorgen wij voor u. Uiteindelijk rest alleen nog het ondertekenen van de hypotheekofferte en het afhandelen van enkele formaliteiten voor de aankoop van uw huis!

 

Waarom Confinced

 

Confinced is een prijswinnende hypotheekadviseur te Zwolle. Recent nog wonnen wij de Independer hypotheekprijs voor ‘Beste kantoor 2015’. Echter zijn wij ook een toegankelijk en flexibele hypotheekadviseur te Zwolle. Wij houden het simpel voor u en u hoeft van ons geen driedelig pak te verwachten. Als u dat beter uitkomt komen we gewoon bij u thuis, of dat nu ’s middags of ’s avonds is. Verder geniet u bij ons van:

 

  • Scherpe prijzen: u betaalt pas bij bemiddeling en kiest daarbij altijd voor de meest voordelige keuze. U bent dus hoe dan ook goedkoper uit!
  • Vrijheid: enkel betalen als u ook echt een hypotheek afsluit. Al het advies vooraf is tot die tijd geheel vrijblijvend;
  • Keurmerk: wij bezitten het SEH keurmerk. Dat betekent dat we erkend zijn als een ervaren en deskundig financieel hypotheekadviseur te Zwolle;

 

Neem contact op

 

Bent u op zoek naar een hypotheekadviseur te Zwolle? Schakel dan Confinced in. Neem gerust eens contact met ons op om een afspraak in te plannen. Om die afspraak met ons te maken kunt u bellen naar 06 150 760 88. Ook kunt u het contactformulier op de website invullen, of een e-mail sturen. U ontvangt dan zo spoedig mogelijk antwoord op uw bericht. Confinced, uw hypotheekadviseur te Zwolle en omgeving!

Address
Schermerhornstraat 154
8015 AC Zwolle
Phone
06 15 07 60 88
Email
jwienen@confinced.nl
Get Directions

Maandag t/m Vrijdag op aanvraag

Contact opnemen